María Oruña

Un lugar donde ir

portada_un-lugar-a-donde-ir_maria-oruna_201611241638.jpg

  • Títol: Un lugar donde ir
  • Autora: Maria Oruña
  • Editorial: Destino
  • Col·lecció: Áncora y Delfín. Volum 1235
  • ISBN: 978-84-233-5185-5

Han passat uns mesos després dels fets que van trastocar Suances i que vam descobrir amb Puerto escondido. Sembla que ara tot ha tornat a la normalitat i la tinent de la guàrdia civil Valentina Redondo ha emprès una relació amb Oliver qui ha reformat Villa Marina per convertir-la en un hotel amb encant on puguin allotjar-se els estudiants britànics que vulguin perfeccionar l’espanyol,  ell dóna classes a la Universitat de Catàbria continua buscant al seu germà desaparegut. Però aquesta tranquilitat durarà poc, ja que  La Mota de Trespalacios, sobre unes ruïnes medievals, apareix el cadàver d’una dóna  abillada de manera que sembla vinguda d’un altre temps  i que porta una estranya moneda a les mans. Valentina i el seu equip s’hauran de posar a investigar d’inmediat mentre  van apareixent altres cadàvers que semblen relacionats amb el de la misteriosa princesa medieval.

Narrat en tres temps, dos en tercera persona i un molt més intimista en primera , es  va contruïnt aquest thriller policiac ple de curiositats històriques i arqueològiques. L’acció no és especialment ràpida però les dosis d’intriga injectades en el moments oportuns ens mantenen espectants de principi a fi. I es materialitza el que ja sembla un tret característic en les novel·les de l’autora:a més dels protagonistes personatges i localitzacions adquireixen una força brutal i que als que no les coneixem ens dóna unes ganes enormes d’anar a visitar-les.

És una novel·la que no defrauda, amb grans frases per reflexionar i que tot i les al·lusions  a Puerto escondido,ambdues  es poden llegir de manera independent ja que Maria Oruña s’encarrega de donar les referències necessàries per poder entendre tots els detalls.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s