Ferran Sáez Mateu

La nit contra tu

la nit.jpg

 

  • Títol: La nit contra tu
  • Autor: Ferran Sáez Mateu
  • Editorial: Proa
  • ISBN: 978-84-7588-646-6 (epub)

 

Al gener de 1992, mentre Barcelona es prepara per rebre els Jocs Olímpic i es respira un ambient de transformació a la ciutat, a la casa del barri de Sant Gervasi hi troben el cadàver de cinc dones i un home d’entre 20 i 30 anys. Josep Alenta és  detingut com a principal sospitòs de les seves morts i és traslladat d’inmediat al Centre Penitenciari de Quatre Camins. Gualva, un dels advocats que va resoldre  l’herència, intentarà  defensar el seu cas i demostrar la seva innocència.

Per entendre que va passar, ens trasllada deu anys enrere, a una Barcelona preolímpica sumergida en un ambient gris i decadent on hi emergeixen els problemes que comporta el consum de l’heroina. És en aquest moment, quan Josep Alenta va rebre una herència,  l’acceptació de la qual comportava un sinistre encàrrec: esculpir a mida real l’escultura del cos nu de Procopi Drop, un monstuòs personatge lligat a la seva nissaga familiar. A partir d’aquell moment,  comencen a succeir coses sobrenaturals que semblen dirigides per aquest personatge enigmàtic, cruel, despietat i que qualsevol diria que és la mateixa encarnació del Mal.

Una novel·la en la que domina l’intriga, en la que es barregen elements sobrenaturals amb altres que no ho són tant i amb un final sorprenent que dóna sentit a l’argument.

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s